Training Spreekangst

In deze training wordt het grootste deel van de tijd gespendeerd aan spreekangst. We bekijken hoe zich dat precies bij jou uit en welke tools je kan gebruiken om hiermee om te gaan. Binnen de training wordt er ook aandacht besteed aan hoe je een presentatie inhoudelijk en structureel voorbereidt en worden er oefeningen aangeboden met betrekking tot non-verbale (lichaamshoudingen, bewegingen,...) en verbale (stemvolume, taal, ...) communicatie. Deelnemers krijgen de kans om stapsgewijs te oefenen in het presenteren: eerst in kleine groepjes van 2 à 3 personen, opgebouwd naar een steeds grotere groep. Studenten oefenen tijdens de sessies op hun eigen tempo, niemand wordt gedwongen om te spreken.

Inschrijven beperkt tot: UGent-only

Training Spreekangst

Schrijf je in voor 1 reeks, noteer de data goed in je agenda.

Reeks 2: Do 18/11, 25/11 en 2/12 telkens van 19u-21u.

Campus Aula, 06.18 - Emiel Braunschool - Facultaire Raadzaal RE (Voldersstraat 3, Gent)18/11/2021 19:00 - 02/12/2021 21:007

studentennummer:
telefoonnummer: