Broodje Martinnovatie "Demo Hermes: interactieverhoging bij grote groepen"

U krijgt een demo van de interactieve app Hermes, één van de winnaars van de Innoversity Challenge Hermes is een online applicatie die als doel heeft de interactie te verhogen in grote groepen. Het biedt de mogelijkheid om als student anoniem vragen te stellen, medestudenten kunnen deze vragen beantwoorden of aangeven dat ze met dezelfde vraag zitten (upvoten). Eens een vraag een bepaald aantal "upvotes" heeft bereikt, wordt ook de lesgever gewaarschuwd dat er een prangende vraag is. Daarnaast is er een knop waarbij studenten zeer snel kunnen aangeven dat ze niet meer kunnen volgen. De lesgever kan op deze manier een overzicht houden en de les bijsturen waar nodig. Na de demonstratie worden mogelijke toepassingen besproken, gebaseerd op de feedback van lesgevers die Hermes reeds gebruiken. Kevin De Ras zal het systeem live demonstreren.

Campus Sterre, gebouw S2, vergaderzaal 3.1 (3-de verdieping), ingang aan de kant van S120/03/2018 12:00 - 13:3027

Wenst u een (gratis) broodje ?