Doctoraatsverdediging Jolien De Vuyst

Prof. dr. Ann Buysse, decaan van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, nodigt u vriendelijk uit op de openbare verdediging van

het proefschrift voorgelegd tot het verkrijgen van de academische graad van Doctor in het Sociaal Werk:

Refugee relief during the First World War: Belgian refugees in Birmingham (1914-1919)

DOCTORANDA:JOLIEN DE VUYST

PROMOTOR: PROF. DR. ILSE DERLUYN

CO-PROMOTOREN/ PROF. DR. KEVIN MYERS, PROF. DR. ANGELO VAN GORPOTOREN: PROF. DR. KEVIN MYERS, PROF. DR. ANGELO VAN GORP

De verdediging gaat door in het Engels en vindt plaats op maandag 29 april 2019om16:00u in Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent.

Na de verdediging bent u van harte welkom op de receptie.

Gelieve uw aanwezigheid te bevestigen voor 22 april 2019

**************************

Prof. dr. Ann Buysse, dean of the Faculty of Psychology and Educational Sciences, kindly invites you to the public defense of

the doctoral dissertation submitted to obtain the academic degree of Doctor of Social Welfare Studies:

DOCTORAL CANDIDATE: JOLIEN DE VUYST

SUPERVISOR: PROF. DR. ILSE DERLUYN

CO-SUPERVISORS: PROF. DR. KEVIN MYERS, PROF. DR. ANGELO VAN GORP

The defense will take place on Monday April 29th 2019 at 4:00 pm in Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Ghent

After the defense, you are kindly invited to the reception.

Het Pand, Zaal Vermeylen, Onderbergen 1, 9000 Gent29/04/2019 16:00 - 19:00N\A