Vakantiecursus chemie 2019

Welkom beste student!

De Vakantiecursus Chemie van 2 tot en met 6 september 2019 is bedoeld voor nieuwe studenten aan de Universiteit Gent die:

• wekelijks één uur chemie of twee uur natuurwetenschappen hebben gehad in de derde graad van het Algemeen secundair onderwijs
  • Technisch secundair onderwijs of Kunstonderwijs hebben gevolgd
  • een vooropleiding in het buitenland hebben gevolgd

De eerste 300 studenten die zich via deze applicatie inschrijven én beantwoorden aan de inschrijvingscriteria worden toegelaten tot de Vakantiecursus Chemie. Ten laatste op 26 augustus 2019 weet je of je definitief ingeschreven bent en mag deelnemen. Je ontvangt hiervoor een inschrijvingsbevestiging op het e-mailadres dat je doorgegeven hebt via deze inschrijvingsapplicatie.

Als je je laattijdig aanbiedt of als je een wetenschappelijke vooropleiding hebt gevolgd in het ASO, dan verwijzen we jou graag door naar het Online zelfstudie-pakket Chemie dat je op eigen tempo kan doorlopen om de basisleerstof op te frissen.

Alvast bedankt voor jouw interesse en misschien tot binnenkort!

Studiebegeleiders chemie UGent

Campus Sterre en UZ in Gent02/09/2019 09:00 - 06/09/2019 15:00300

Welke onderwijsrichting (bv. economie-moderne talen) heb je in de derde graad van het Secundair Onderwijs gevolgd?
Hoeveel uren chemie per week heb je gevolgd in de derde graad van het Secundair Onderwijs?
Studentennummer:
Welke vooropleiding heb je gevolgd in de derde graad van het Secundair Onderwijs?
Voor welke bachelor opleiding heb je je ingeschreven aan de UGent?