Inschrijving PreventieStudenten 2022-2023

Beste student,

Bedankt voor je interesse om als PreventieStudent mee te werken aan de veiligheid binnen je home.

Van PreventieStudenten verwachten wij dat zij jaarlijks de infosessie rond nood-en evacuatieprocedures van hun home volgen. Door in te schrijven voor één van onderstaande sessies, word je geregistreerd als kandidaat PreventieStudent.

De sessies rond nood- en evacuatieprocedures gaan door op:

Woensdag 5 oktober 2022: Voor PreventieStudenten van de centrumhomes (Home Vermeylen, Home Fabiola, Home Heymans)

Locatie: auditorium A - Jean-Norbert Cloquet (Campus Ufo, Technicum T2, verdieping -3, Sint-Pietersnieuwstraat 41, 9000 Gent)

Donderdag 6 oktober 2022: Voor PreventieStudenten van de niet-centrumhomes (Home Boudewijn, Home Astrid, Home Bertha De Vrieze)

Locatie: auditorium D (Campus Ufo, Technicum T2, verdieping +2, Sint-Pietersnieuwstraat 41, 9000 Gent)

Maandag 10 oktober 2022: Voor PreventieStudenten van de centrum + niet-centrumhomes die niet naar bovenstaande sessies kunnen komen.

Locatie: auditorium A - Jean-Norbert Cloquet (Campus Ufo, Technicum T2, verdieping -3, Sint-Pietersnieuwstraat 41, 9000 Gent)

Tijdstip:

18u - +/- 20u

- 18u: Inleiding voor nieuwe PreventieStudenten: werking, voordelen... van de PreventieStudenten.

- 18.30u: alle PreventieStudenten: Nood- en evacuatieprocedures binnen UGent + taken van de PreventieStudenten.

Om recht te hebben op de éénmalige korting op je huurgeld aan het einde van het academiejaar, moet je deelgenomen hebben aan:

- infosessie nood- en evacuatieprocedures

- opleiding brandbestrijding

- opleiding EHBO

- evacuatieoefening 1ste semester

Kijk zeker vóór inschrijven na of je aanwezig kan zijn op de voorgestelde opleidingsdata (zie https://www.ugent.be/student/nl/meer-dan-studeren/wel-in-je-vel/preventiestudenten)

Vrijstellingen kunnen aangevraagd worden via noodplanning @ugent.be

Sessie nood- en evacuatieprocedures voor nieuwe en ervaren PreventieStudenten

Woensdag 5 oktober 2022

Campus Ufo, Technicum T2, Auditorium A - Jean-Norbert Cloquet05/10/2022 18:00 - 20:30N\A

Donderdag 6 oktober 2022

Campus Ufo, Technicum T2, Auditorium D06/10/2022 18:00 - 20:30N\A