Library Lunches with a taste of DH

Met onze maandelijkse 'library lunches with a taste of DH' willen de Faculteitsbibliotheek Letteren en Wijsbegeerte en Ghent CDH onderzoekers, medewerkers en collega's trakteren op een boeiende talk en broodje tijdens de middagpauze. Tijdens deze lunchsessies wordt telkens een thema belicht op het kruispunt van (digitaal) geesteswetenschappelijk onderzoek en het bibliotheekwezen. We voorzien belegde broodjes en koffie/thee/water, en na de presentatie is er de gelegenheid om na te praten met de spreker en de andere aanwezigen.

***

With our monthly 'library lunches with a taste of DH' the Faculty Library of Arts and Humanities and Ghent CDH want to offer researchers, staff and colleagues a fascinating talk and sandwich during the lunch break. For each lunch session, we invite an expert speaker to talk about a topic at the intersection of (digital) humanities research and librarianship. We provide sandwiches and coffee/tea/water, and we allow time for a Q&A or informal chat afterwards with the speaker and the other attendees.

"Een showcase van de faculteitsbrede Ufora-cursus Digital Humanities" door Davy Verbeke

Alle opties binnen deze sessie zijn verlopen

"De rol van bibliotheken in Humanities onderzoek" door dr. Demmy Verbeke (Artes, KULeuven)

Alle opties binnen deze sessie zijn verlopen