Library Lunches LWBib 2022-2023

Met onze 'library lunches with a taste of DH' willen de Faculteitsbibliotheek Letteren en Wijsbegeerte en Ghent CDH onderzoekers, medewerkers en collega's trakteren op een boeiende talk en broodje tijdens de middagpauze. Tijdens deze lunchsessies wordt telkens een thema belicht op het kruispunt van (digitaal) geesteswetenschappelijk onderzoek en het bibliotheekwezen. We voorzien belegde broodjes en koffie/thee/water, en na de presentatie is er de gelegenheid om na te praten met de spreker en de andere aanwezigen.

***

With our 'library lunches with a taste of DH' the Faculty Library of Arts and Humanities and Ghent CDH want to offer researchers, staff and colleagues a fascinating talk and sandwich during the lunch break. For each lunch session, we invite an expert speaker to talk about a topic at the intersection of (digital) humanities research and librarianship. We provide sandwiches and coffee/tea/water, and we allow time for a Q&A or informal chat afterwards with the speaker and the other attendees.

Library lunch sessions

De totstandkoming van De Atlas van het Dialect door Veronique De Tier (in samenwerking met Johan De Caluwe, Anne-Sophie Ghyselen en Roxane Vandenberghe)
Library Lab Magnel, Faculteitsbibliotheek Letteren en Wijsbegeerte, Rozier 44, 9000 Gent13/12/2022 12:00 - 13:30N\A

Het visietraject voor de universiteitsbibliotheek van de toekomst: een stand van zaken en vooruitblik (door Dries Moreels, Boekentoren)