Hulp nodig bij financieel projectmanagement? | Need help navigating financial project management?

Kan jij ook hulp gebruiken bij het financieel management van je onderzoeks- en onderwijsprojecten?

Twijfel dan niet en neem contact op met jouw front officer. Aan elke faculteit staan deze eerstelijnsexperts ter beschikking om budgethouders op een proactieve manier de nodige ondersteuning te bieden, zowel in budgetbeheer als financiële projectopvolging.

Wil je te weten komen wie jouw front officer is en wat hij of zij voor jou kan betekenen?

Alle antwoorden op deze vragen vind je op www.ugent.be/finpro!

***

Are you struggling through all different kinds of financial regulations and could you use some help with the financial management of your research and educational projects?

There is no need to worry. At each faculty, the front officers are present as first-line experts to give promotors guidance and support in financial project management.

Do you want to find out more and see who your front officer is?

You can find answers toa ll these questions on www.ugent.be/finpro!

Het onrechtmatig gebruik van deze site is verboden en kan strafrechtelijk worden vervolgd.
BugsHelpPrint
aanmelden